Växjö

Han blir ansvarig när företaget etablerar sig i Växjö

Växjö • Publicerad 16 februari 2022 • Uppdaterad 21 februari 2022
Nader Arjmand blir ny franschisetagare för Swedala Taks etablering i Växjö.
Nader Arjmand blir ny franschisetagare för Swedala Taks etablering i Växjö.Foto: Pressbild

Takläggningskedjan Swedala Tak etablerar sig i Växjö och det blir Nader Arjmand som ska leda arbetet som ny franchisetagare och takmästare.

– Det är jättekul att få chansen att etablera varumärket i min region. Jag vill att mina kunder ska känna trygghet och bli nöjda med slutresultatet, att de får en bra service och svar på sina frågor och funderingar, säger han.

Nader Arjmand kom till Sverige från Iran tillsammans med sin familj 2013, är utbildad snickare och har tidigare arbetat som CNC-operatör.

Som takmästare driver man sitt eget takläggningsföretag men inom ramen för Swedala Taks franchisekoncept. De ansvarar för försäljning, takläggning, solcellsinstallation och kundvård i sitt geografiska distrikt.

– Vi välkomnar Nader in i vår organisation! Äntligen har vi en takmästare i Kronoberg, nu fortsätter vi vår etablering här men också i Halland och Jönköping, säger Teresa Bergkvist, vd på Swedala Tak.

Oscar AppelgrenSkicka e-post
Så här jobbar Mera Näringsliv med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.