Annons
Ljungby

Hon blir ny vd på bolaget: ”Oerhört stolt och hedrad”

Markaryd • Publicerad 7 september 2022
Foto: Lisa Wikstrand

Markarydsföretaget Timsfors Bil & Traktortjänst Aktiebolag, som nyligen firade 40 år, har tillsatts en ny vd. Det är Sara Lindvall som sedan tidigare är ekonomichef på åkeri- och entreprenadföretaget.

– Jag känner mig oerhört stolt och hedrad över möjligheten att ta över som vd på Timsfors Bil & Traktortjänst och det var för mig självklart att tacka ja när frågan kom. Efter två år som ekonomichef i bolaget har jag fått förmånen att lära känna och se vilka otroliga medarbetare som vi har och jag ser fram emot vår fortsatta resa tillsammans, säger Sara Lindvall som är civilekonom och tidigare har lång erfarenhet från Lindvalls Chark där hon bland annat varit vd och verkat inom administration, personal och ekonomi.

Annons

Ronny Svensson, ägare och grundare av bolaget, kommer att vara kvar i verksamheten. Han ska vara ansvarig för marknad, nyckelkunder och affärsutveckling i bolaget tillsammans med Eric Dahl.

– Det är med glädje jag har nöjet att utse Sara till ny VD i bolaget, säger Ronny Svensson.

Oscar AppelgrenSkicka e-post
Så här jobbar Mera Näringsliv med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons